Klant ervaringen

ALK

Voor ALK maakte we in samenwerking met Groene Luxe dit geweldig mooie logo.

RABOBANK

“Bram en Kay hebben voor ons de belettering van het Rabo GroenHuis gemaakt, welke een jaar op Utrecht Centraal heeft gestaan. Prijs- kwaliteitverhouding is top en de samenwerking was erg fijn. Aanrader!”

De Stookplaats

“Als jullie bij Kay en Bram langsgaan, kijk dan meteen naar het prachtige Stookplaatsbord. Deze hebben zij gemaakt, en alle Stookplaatsbewoners zijn hier ontzettend blij mee.”

Gooische Bierbrouwerij

“Een van onze kantoor ruimtes ligt langs het spoor, en sinds Kay en Bram de belettering hebben opgehangen, kunnen alle treinreizigers meegenieten van deze prachtige signing!”

Robot Kittens

“Als je bij ons op kantoor langskomt, kijk dan even naar die supergave letters op onze voorgevel. Wij zijn er heel blij mee, bedankt boys!”

My California

“Hangt erg netjes en dat voor een goede prijs.”

Bosjesfestival

Voor het Bosjesfestival maakte we dit mooie gelaagde logo in geschilderde laten multiplex. Deze is elk jaar te zien als achtergrond van de mainstage!

Yogi Heroes

Dit uithangbord en logo hingen wij op bij de ingang van Yogi Heroes. Nooit meer zoeken naar de deur!

Ollie

“Voor diverse projecten heeft Mukava producten voor ons geproduceerd. En keer op keer zijn we ontzettend blij met de kwaliteit, betrokkenheid en snelheid die ze leveren. Echt een aanrader!”

Flower moment

Voor Flower moment en Meutt maakte wij deze uithangbordjes. Deze hingen in Loods5 in Amersfoort.

Portofolio

Instagram has returned invalid data.